Wat is Joomla?

Joomla! is een vrij, opensource content management systeem. Joomla! is geschreven in PHP en werkt met een MySQL-database. Joomla! heeft functies als het cachen van pagina's, RSS-feeds, printversies van pagina's, nieuwsflitsen, blogs, fora, opiniepeilingen, kalender, zoeken en taalinternationalisatie. Joomla is eenvoudig uitbreiden met componenten, plugins en modules.

Wat is Joomla webhosting?

Joomla hosting is volledig compatibel voor het gebruik van het Joomla! CMS. Dit wil zeggen dat alle webhosting pakketten aan alle eisen en vereisten voldoen die het gebruik van Joomla! mogelijk maakt.

Zijn er kosten verbonden aan Joomla?

Joomla is een opensource Content Management Systeem wat door vrijwilligers (community) wereldwijd wordt ontwikkelt. Joomla is vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie en kan worden gedownload vanaf de joomla website.

Waar kan ik terecht voor templates, extensies en andere uitbreidingen?

Joomla kent veel uitbreidingen (Add-ons). Sommige Add-ons zijn niet up-to-date, waardoor het goed mogelijk is dat er beveiligings issues aanwezig zijn. Het is aan te raden altijd de laatste versie van zowel Joomla als een add-on te gebruiken. IDNO > webhosting biedt een onderhoudscontract voor het updaten van zowel Joomla als add-ons.

Meer informatie over Joomla add-ons vindt u op de website van Joomla

Waar vind ik extra ondersteuning voor Joomla?

Meer informatie over Joomla in het Nederlands: http://forum.dutchjoomla.org
Meer informatie over Jomla in het Engels: www.joomla.org

Ontwikkelen jullie ook Joomla websites en templates?

Ja, websites, templates, CSS, componenten, modules en eenvoudige Google marketing behoren zeker tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden, of bezoek onze IDNO > webdesign website voor meer informatie.