Aanpassen van de DNS Settings

Bij het control panel klikt u op "DNS Menu" om toegang te krijgen tot de DNS settings.

da65

Hierboven staat een voorbeeld van de DNS settings voor site-helper.com. De volgende secties verstrekken informatie bij het veranderen van A, CNAME, NS, Mx, en Ptr- records. Ondertussen is het belangrijk om te begrijpen hoe het control paneel host namen behandelt.

Belangrijk: Er zijn twee manieren om een hostname in te geven:

1. Volledige hostname die door een punt wordt afgesloten: full.hostname.com.
  2. Alleen subdomain: full

Bijvoorbeeld: het eerste record in de lijst hierboven toont:

• admin A 216.194.67.119 of
  • admin.site-helper.com. A 216.194.67.119

Beide records doen hetzelfde ding. De secties hieronder kunnen slechts één methode bespreken maar beiden zijn aanvaardbaar.

Hint: Als u niet zeker weet hoe u een record in moet gaan, kijk dan in de bestaande records in de lijst voor begeleiding.