Nieuwe mappen en bestanden maken

da61

Het maken van een nieuwe folder is erg eenvoudig. Eerst bekijkt u in welke directory u de nieuwe folder wilt hebben. Bijvoorbeeld, als u http://www.domeinnaam.com/news/ wilt maken, dan zou u moeten gaan naar de public_html directory.

Daarna typt u de folder naam in aan de onderkant van het scherm en klik de "Create" toets. Let erop dat wanneer u probeert om een folder te maken die al bestaat deze de folder in geen geval zal beschadigen.

Nieuwe bestanden maken

da62

Om een nieuw leeg bestand te maken:

1. Ga naar de directory/map waar u de file/bestand wilt hebben.
  2. Type de file naam in, in de "Create New File" tekst box.
  3. Vink"HTML template" aan om HTML tags in de file op te nemen (optioneel)
  4. Klik op de "Create" knop.