Bestanden en mappen hernoemen en verwijderen

Naast elke file/folder in de "Action" kolom (derde kolom) is een "Rename" link. Klik de link naast de file of folder die u wilt hernoemen.

da59

Eerst typt u de nieuwe file naam in. Als er al een file bestaat onder die naam, klik de checkbox als u deze file wilt overschrijven.

Verwijderen van Bestanden / Mappen

da60

De stappen voor het verwijderen van een directory (map) zijn hetzelfde als de stappen voor het verwijderen van een bestand. Let erop dat het verwijderen van een map ook alles wist wat erin staat.

Eerst, vink de checkbox aan naast de file(s) en/of folder(s) die u wilt verwijderen. Dan klikt u de “Delete” knop rechts onderin het venster. Een popup zal verschijnen die vraagt: "Bent u er zeker van dat u deze files wilt verwijderen?” Klik "OK."