Bestanden kopiëren en verplaatsen

De file manager maakt het gemakkelijk om files te kopiëren tussen folders. De eerste stap is om te navigeren naar de bron van de directory. Namelijk, ga in de directory waaruit u de files wilt kopiëren. In dit voorbeeld zijn wij in public_html en wij willen license.txt kopiëren naar de public_ftp directory.

da54

Ten tweede, vink de checkbox aan naast de file(s) die u wilt kopiëren. Dan, kies de bestemmings directory van het dropdown menu naast de "Move To" toets. In het bovenste plaatje is de /public_ftp directory geselecteerd. Tot slot klikt u op de "Copy To" toets.

De file manager zal u dan vragen of u bestaande files wilt overschrijven. Als u “no” kiest, zullen alleen de files die niet in de bestemmings directory bestaan worden gekopieerd. Wanneer het kopiëren is voltooid, zult u worden meegenomen naar de bestemmings directory, waar u de gekopieerde files zult zien staan.

Bestanden verplaatsen
Om files/bestanden te verplaatsen gebruikt u dezelfde procedure als bij het kopiëren van files, alleen klikt u de "Move To" toets in plaats van de "Copy To" toets. Wanneer het verplaatsen is voltooid, zult u worden meegenomen naar de bestemmings directory, waar u de verplaatste files ziet staan.