Database phpMyAdmin toegang

Labels: phpMyAdmin
phpMyAdmin is een hulpstuk geschreven in PHP dat u toestaat uw MySQL databases te administreren. U kunt SQLstatements uivoeren, werken met velden (toevoegen, uitgeven, verwijderen), werken met lijsten (creëer, verander, drop), creëer extra databases en veel meer. phpMyAdmin is bedoeld voor gevorderde gebruikers. De meeste PHP scripts zullen automatisch de database setup uitvoeren voor u, zodat u waarschijnlijk geen phpMyAdmin hoeft te gebruiken.

phpMyAdmin kan worden opgestart via http://www.uwdomeinnaam.com/phpmyadmin

Meer informatie over het gebruik: http://www.phpmyadmin.net