Database koppelen aan uw scripts

De meeste scripts moeten vier dingen weten over uw database: de database naam, database gebruikersnaam, wachtwoord en hostnaam.

De database naam neemt altijd de volgende vorm aan: ControlPanelUsername_DatabaseName, waar ControlPanelUsername de inschrijf naam is die u gebruikt om toegang te krijgen tot het control panel. De DatabaseName is de naam die u heeft gegeven aan de database van het MySQL database menu. Bijvoorbeeld, als u zich inschrijft in het control paeel als “gary” en dan een nieuwe naam aanmaakt zoals “count", de ware database naam gary_count zal zijn – u zult deze database naam willen ingaan naar uw script configuratie.

De database gebruikersnaam kan hetzelfde zijn als de database naam die u heeft gekozen voor een andere gebruikers naam voor de database. De database gebruikersnaam zal deze vorm aannemen: ControlPanelUsername_DatabaseUserName.

Het database wachtwoord wordt geplaatst tijdens het maken van een database. Het wachtwoord zou verschillend moeten zijn dan uw wachtwoord van het control panel. Het script zal het database wachtwoord moeten weten om de database te kunnen veranderen.

De hostnaam vertelt het script waar het toegang tot de database kan krijgen. Gewoonlijk wordt deze aangewezen als “localhost”, omdat het script en de databases op dezelfde server zijn gevestigd. Als het script niet toestaat om een tekst in te voeren in de hostnaam configuratie, moet u naar het IP adres van uw site gaan.

LET OP: Nadat u een database heeft gemaakt, zal het control panel u meenemen naar een scherm die u al deze informatie geeft. Neem de waarden van deze pagina en voer ze in, in uw script configuratie.