E-mail SMTP authenticatie

Wanneer u een POP3 account wilt instellen in uw e-mail software, heeft u een SMTP authentificatie nodig als u ervoor kiest om uw hosting account te gebruiken voor het versturen van e-mail. (i.p.v. uw ISP’s mail (SMTP) server te gebruiken).

De SMTP login naam / wachtwoord is hetzelfde als uw POP3 account login naam / wachtwoord.

Hoe u dit moet doen varieert per e-mail cliënt. In MS Outlook: Tools, Accounts, selecteer het account en klik Properties. Dan, onder de Servers tab, vinkt u "My server requires authentication." ("Voor de server voor uitgaande email is verficatie vereist") aan.

Gelieve uw eigen help pagina's van uw e-mail software te raadplegen voor verdere instructies.