E-mail Webmail

Labels: Webmail
Om toegang te krijgen tot uw webmail klikt u op het "Webmail" icoontje bovenin het control panel DirectAdmin. U ziet dan onderstaand inlogscherm van het webmail programma 'Squirrelmail'.

da36a

Vul uw volledige e-mail adres in het “Name” veld in, met bijbehorend wachtwoord voor dat emailadres in het "Password" veld en klik op de "Login" knop.

Er zijn echter meer wegen die naar uw webmail leiden, hieronder de alternatieven:

1. squirrelmail Door te gaan naar http://www.hier-uw-eigen-domeinnaam.nl/squirrelmail/
  2. UebiMiau Door te gaan naar http://www.hier-uw-eigen-domeinnaam.nl/webmail/
  3. Roundcube Door te gaan naar http://www.hier-uw-eigen-domeinnaam.nl/roundcube/
  4. ATmail Door te gaan naar http://www.hier-uw-eigen-domeinnaam.nl/atmail/

NB: Mail die u vezendt met uw Webmail, ziet u niet terug in uw 'verzonden berichten' van uw Outlook, stuur daarom een 'Bcc' (kopie) naar uw eigen email adres. Hiermee ontvangt u het verzonden (webmail) bericht als kopie in uw inbox van Outlook.