E-Mail Accounts aanmaken

E-Mail
Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u e-mail accounts, het plaatsen van een catch-all adres, mail doorsturen, autoresponders, vakantie berichten, mailinglijsten, filters en aangepaste MX instellingen aanmaakt in uw control panel

E-mail accounts aanmaken
Om een e-mail account aan te maken, dient u eerst in te loggen in uw control panel (dit doet u via http://www.uwdomeinnaam.nl:2222). Klik in het control panel vervolgens op "POP3 E-Mail Accounts". U ziet dat er al een e-mail account is aangemaakt: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Dit account is blijvend en kan niet worden verwijderd.

Om een nieuw POP3 account aan te maken, klikt u op "Create POP3 Mail Account". U ziet nu de volgende tabel:

directadmin16

Voer nu uw gewenste e-mail adres in, plus uw gewenste wachtwoord en klik op "Create." De pagina wordt nu ververst en u krijgt het volgende te zien:

directadmin17

Veranderen van een wachtwoord van uw E-Mail Account
Om het wachtwoord van een e-mail adres te kunnen veranderen, dient u toegang te hebben in het "POP3 E-Mail Accounts" menu. Dan klikt u op “change” achter de desbetreffende e-mail account.

da19

Wanneer de "Modify POP3 Mail Account" box verschijnt, voert u uw nieuwe wachtwoord in en klikt op "Update."

E-Mail Accounts verwijderen

da18

Om een e-mail adres te kunnen verwijderen, dient u toegang te hebben tot het "POP3 E-Mail Accounts" menu. Kijk in de box welke e-mail accounts u wilt verwijderen en klik dan op “Delete Selected”.