Hosten van extra Domeinen

Om extra domeinen te hosten klikt u op "Advanced Tools" vanuit het control panel en daarna op "Host Additional Domains". Om een extra domein te hosten klikt u op "Add Another Domain" aan de bovenkant van het scherm.

da109

Eerst voert u de domein naam in. Gebruik alleen kleine letters. Het is niet nodig om "http://" of "www" in te voeren.

Ten tweede selecteert u de bandbreedte die beschikbaar is voor dit domein. Als u slechts 1 gig traffic per maand wilt, voert u 1000 in in het "Bandwidth" tekstvakje. Als u bandbreedte met uw hoofddomein wilt delen, zonder beperking, vink dan de "Same as Main Account" box aan. Tot slot klikt u op "Create".

Inloggen in het Control Panel
Log in in het control panel zoals u altijd doet. U zult een keuze van de domeinen zien die door uw account worden gehost:

da110

Klik op de domein waarmee u wilt werken.

Uploading Files naar Elk Domein
Uploading files naar elk domein is erg simpel. Wanneer u FTP of het control panel gebruikt dat in de file manager is gebouwd gaat u naar de domein directory en kiest u het domein dat u wilt uploaden