Apache Handlers

Om toegang te hebben tot Apache handlers klikt u op "Advanced Tools" vanuit het controle paneel en daarna op "Apache Handlers".

Handlers vertellen Apache (de web server software) wat te doen met bepaalde types van files. Bijvoorbeeld, .cgi en .pl scripts worden verwerkt met Perl. U kunt Apache process .scr files maken met Perl bij gebruik van de juiste handlers. Om een handler toe te voegen typt u eenvoudig de handler naam en de uitbreiding in (zonder punt) en klikt op “Add.”

da103

In het bovenstaande voorbeeld zal Apache handle all .ima files als IMAP types, alhoewel de standaard uitbreiding voor image maps is .map.