Mime Types

Om toegang te hebben tot mime types klikt u op "Advanced Tools" vanuit het controle paneel en daarna op "Mime Types"

Mime types staan u toe om web files te installeren. Om een mime type toe te voegen, voert u de mime type naam en de uitbreiding in zonder punt. Mime types (en Apache handlers – zie volgende beschrijving) zouden alleen moeten worden gebruikt door ervaren gebruikers.

Aan de onderkant van het mime type menu staat een link voor de lijst van alle mime types die momenteel op het systeem zijn geïnstalleerd.

da101

In het bovenstaande voorbeeld kunnen web browsers *.fil files openen als duidelijke tekstdocumenten.