Directorie Wachtwoord beveiliging

Vanuit het control panel klikt u op "Directory Password Protection". Als u nog geen wachtwoord beveiligde directories heeft klikt u op "Find a Directory to Password Protect."

da93

U zult een lijst zien van uw public_html directories. Om een directory met een wachtwoord te beveiligen klikt u op “Protect” naast de folder die u wilt beveiligen. In dit voorbeeld zullen wij op “beta” klikken.

da94

Daarna vinkt u het vakje aan de bovenkant van de lijst aan. Vul de Directory Prompt in (een beschrijving van het wachtwoord beveiligde directory) en de gebruikersnaam van de directory. Klik op "Save."

Nu typt u het volledige adres van de folder in uw browser en zie wat er gebeurt...

Wijzigen van Wachtwoord Beveiligde Directories
Vanuit het controle menu klikt u op "Directory Password Protection". U zult een lijst zien van de beveiligde directories. Bijvoorbeeld:

da95

Klik op de directory naam om deze te wijzigen. Vanaf hier kunt u de directory weer vrijgeven, verander de gebruikersnaam (door een nieuwe in te voeren), verander het wachtwoord (door een nieuwe in te voeren) of creëer een nieuwe combinatie van wachtwoord en gebruikersnaam