404 Error Pagina's

Error pagina’s staan u toe om te controleren wat bezoekers zien wanneer zij deze soorten fouten tegenkomen:
  • 401 Onbevoegd (de bezoeker heeft geen toestemming om de file/directory te bekijken)
  • 403 Verboden (toegang tot de file/directory is niet mogelijk)
  • 404 De file of directory wordt niet gevonden
  • 500 Een fout kwam op de server voor

Vanuit het controle paneel, klik op "Error Pages".U ziet een scherm dat eruit ziet als de volgende:

da91

Standaard zijn geen error pagina's. Dat betekent dat, 401.shtml, 403.shtml etc., niet bestaan. De "View" link naast elke file name staan u toe om te zien wat een bezoeker ziet wanneer zij dat type van fout tegenkomen.

Aanpassen van de Error Pagina's
Er zijn twee manieren om error pagina’s te veranderen.

• Methode 1: Vanuit het Error Page menu, klikt u op de file name of de error pagina die u wilt veranderen. Er zal een textbox verschijnen, waarin u uw HTML code kan invoeren.
  • Methode 2: Creëer de files zelf in een HTML editor en upload deze naar uw public_html directory. De files moeten de .shtml extensie hebben.