Bestanden uploaden naar uw website met FTP

1. Het verkrijgen van FTP client software. Download Filezilla (gratis)
  2. Verbinding maken met de server.

Alle FTP cliënts / software hebben de volgende informatie nodig, om te kunnen uploaden:
    Gebruikersnaam - Dit is uw gebruikersnaam van uw account of ftp-account
    Wachtwoord - Dit is uw wachtwoord van uw account of ftp-wachtwoord
    Adres - Dit is het adres van de server. Gebruik ftp.uwdomeinnaam.nl
    Poort - Gebruik de standaard poort(21).

3. Open de public_html folder door erop te klikken en upload uw bestanden [en submappen] binnen deze public_html map. Hebt u meer dan één domein gehost op uw account, dan moet u eerst de /domains folder invoeren, van het domein in kwestie dat u wilt wijzigen, dan de public_html folder. Om te uploaden: klik de files/folders op uw computer aan en sleep ze naar de aangewezen folder op de server. Elke FTP cliënt werkt verschillend, dus raadpleeg a.u.b. het help bestand voor volledige instructies.