Wijzigen / Verwijderen van FTP Accounts

Wijzigen van Accounts
Bij de hoofdmenu FTP is een lijst van alle FTP accounts. Klik op "change" naast het account die u wenst te wijzigen. U moet twee keer het wachtwoord invoeren, dit kan zowel uw oude als uw nieuwe wachtwoord zijn. U kunt ook het toegangsniveau van het account veranderen.

Verwijderen van Accounts
Om een account te verwijderen, vink de checkbox aan naast het account die u wenst te verwijderen en klikt u op "Delete Selected", zoals hier is voorgesteld:

da86

LET OP: De FTP directory zelf zal niet verwijderd worden, tenzij het leeg is.