Maken van FTP Accounts

Maken van FTP Accounts Om FTP accounts te creëren klikt u eerst op “FTP Menu” in het scherm van het control panel. U zult een lijst van huidige FTP accounts zien, dat er uit kan zien als deze:

da84

Standaard FTP Account
Het standaard FTP account en het account van het control panel hebben dezelfde login naam en wachtwoord. U kunt het standaard FTP account niet verwijderen, maar u kunt zijn wachtwoord aanpassenl.

LET OP:
Als u uw wachtwoord van het control panel verandert, zal het standaard FTP account wachtwoord nog de oude zijn van het control panel. U moet het standaard FTP account in het menu van FTP bijwerken als u beide wachtwoorden wilt aanpassen. [dit raden we af]

Nieuw FTP Account maken
Klik op "Create FTP account". U zult een scherm zien dat er uit ziet als het volgende:

da85

Eerst, selecteer een FTP gebruikersnaam. In het bovenstaande voorbeeld hebben we “gary” gebruikt. Daarna voert u een wachtwoord in, waarna u het toegangsniveau van de FTP account selecteert.

• Domain: Deze gebruiker van FTP heeft toegang tot public_html, private_html, post, domeinen, en backup folders
  • FTP: Deze gebruiker van FTP heeft alleen toegang tot de public_ftp.
  • User: Deze gebruiker van FTP heeft alleen Toegang tot de public_html/username/ .
    Als wij deze optie in het bovengenoemd beeld selecteerde, dan heeft de FTP gebruiker alleen toegang tot public_html/gary/ of http://www.site-helper.com/gary/. (Als er nog een subdomein gary.site-helper.com heet, zal deze FTP gebruiker er ook toegang toe hebben. Als de directory niet al bestaat, zal het in dit stadium worden gecreëerd.

Tot slot klikt u op "Create".

Nadat u op "Create" heeft geklikt
Nadat u op “Create” heeft geklikt, zal het control panel u de login informatie laten zien voor het FTP account dat u zojuist heeft gecreëerd. U zult merken dat uw FTP gebruikersnaam @yourdomain er achter heeft staan. Dit is omdat uw domein een gedeeld IP adres gebruikt. Als uw website zijn eigen IP adres heeft, zal dit er uiteraard niet achter staan.

Als u een eigen IP adres heeft en u creëert extra domeinen op dat account, zullen deze extra domeinen FTP logins van Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. hebben.

Inloggen op een FTP Account. Ga naar het onderdeel Uploaden website.