Hoe kan ik extra e-mailaccounts aanmaken?

Via het control panel (DirectAdmin) kunt u zelf extra e-mailboxen aanmaken. Het aantal e-mailboxen dat u kunt aanmaken is gelimiteerd door het hostingpakket dat u heeft gekozen.

Inloggen met uw gebruikers naam en wachtwoord op DirectAdmin: http://www.uwdomein.nl:2222/
In het hoofdscherm E-mail beheer heeft u de volgend opties: (afhankelijk van uw hosting pakket)

•  POP3 e-mail accounts: Hier kunt u extra mail accounts aanmakenn
  •  Catch-all e-mail: Dit email adres zal alle verkeerd geadreseerde e-mail opvangen (bijv. aan een gebruiker die niet bestaat) op uw site. Dit adres kan uw [gebruikersnaam]@uwdomein.nl, of elk ander aangemaakt account zijnn
  •  Doorsturingen: Met het aanmaken van forwarders kunt u een e-mail adres van uw domein laten forwarden (doorsturen) naar een ander e-mail accountn
  •  Vakantieberichten: Stel een automatisch vakantiebericht inn
  •  Spamassassin instellingen: Stel uw eigen spam-filter samen.
Meer informatie vindt u onder DirectAdmin