IDNO > webdesign


Content Management Systeem (CMS)
Naarmate een website voor een bedrijf een steeds belangrijker marketing instrument en communicatie middel wordt, neemt ook de behoefte toe om de inhoud van een website consistent, relevant en up-to-date te houden. Vaak wordt dit gerealiseerd met producten die content (inhoud) structureren en de content en layout van een document te scheiden. Dankzij de scheiding van layout en inhoud, kan de informatie op een website - of het nu om tekst, foto's of banners gaat - snel veranderd worden.

Joomla CMS
is een content management systeem, waarmee u content op een website kunt onderhouden, beheren en publiceren zonder te beschikken over technische kennis. Joomla CMS heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bewezen, betrouwbaar en meer dan compleet opensource CMS systeem. Voor dit CMS systeem zijn legio modules en componenten beschikbaar. ( webwinkel, fotogalerie, forum, gastenboek, documentbeheer, nieuws, blog, kalender, chat, nieuwsbrief, advertentie, projecten etc.)

Professionaliteit in webdesign
Als u een nieuwe website wil ontwikkelen of een bestaande website wil vernieuwen dan komen daar een aantal zaken bij kijken. Door de ruime ervaring van IDnO met webdesign kunnen wij u helpen optimale resultaten uit uw investering te halen. IDnO kunt u inschakelen voor advies, tot de gehele realisatie en nazorg en beheer van een webdesign traject.

Webdesign stappenplan
Om u te garanderen dat het webdesign eindresultaat altijd volgens verwachting zal zijn, werken wij met een webdesign stappenlplan. Hierdoor heeft u van tevoren helder welke webdesign activiteiten wanneer uitgevoerd worden. Een duidelijk en in overleg gemaakt plan voor een efficiënt webdesign traject. Dus volgens uw wensen en binnen de gestelde tijd en het beschikbare webdesign budget.

Voor meer informatie zie www.idno.nl