Partners & Referenties


Bent u op zoek naar een partij die u kan assisteren bij uw online uitdagingen? Er staat altijd een geschikte tussen. U kunt ook even contact opnemen met ons en dan kijken wij welke partner het best bij uw uitdaging past.

Overzicht partners en referenties
logo_tenp Teerling & Partners is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen en persoonlijke financiële planning met kantoren in Haren en Beilen.
logo_bureaudrp Wij noemen onszelf kunstenaars. Met een grote ‘K’. Waarom? Omdat we met passie werken. Deze passie dragen wij over op onze klanten. Op jou. Met grafisch ontwerp creëren wij emoties. Een lach op jouw gezicht.
 logo_danielray Paré b.v. is Europa's grootste importeur en exporteur van tassen. Dat zijn we natuurlijk niet zomaar. Achter onze manier van werken schuilt een doordachte visie. Zo liggen kwaliteit en efficiency diep geworteld in alle onderdelen van onze organisatie.
 logo_quintor Quintor is gespecialiseerd in applicatieontwikkeling en systeemintegratie op het Java/J2EE platform. Bij diverse grote organisaties spelen de Quintor specialisten een belangrijke rol bij de ontwikkeling van complexe Java/J2EE systemen.
 logo_axiair  aXiair BV is een internationaal georiënteerde Nederlandse fabrikant en im-/exporteur van afzuigkappen, met producten die in de Benelux toonaangevend zijn op het gebied van design, innovatie, kwaliteit en prestatie.
 logo_alfredbakker  Alfred Bakker staat ruim 40 jaar voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, met het accent op persoonlijke relaties en korte communicatielijnen, waarbij het detail nooit uit het oog wordt verloren. Ons marktgebied richt zich op Haren, Groningen en Drenthe.
logo_newpublishers  New Publishers uitgever van o.a. de businessbladen Entrepreneur, Consigne, Het Netwerk en het Golf & Lifestyle magazine weten wij hoe u uw doelgroep het beste kan bereiken.
 logo_martine Martine Hoving: Gespecialiseerd in het totaalproject: van idee tot vormgeving. Maar bovenal: creatief, sfeerbepalend, snel en doeltreffend. Meedenken in uw marketingstrategie.
 logo_boivin Bertus Boivin begon in 1988 met Boivin Tekstproducties. Teksten maken in toegankelijke taal. Deskundigenjargon omzetten in overtuigend Nederlands. Zo'n tekst schrijven is een vak.
 logo_shirtnetwork Shirtnetwork: Online Design module voor het ontwerpen van producten met persoonlijke tekst, eigen ontwerp of eigen foto's. Saas software voor Oxid, Joomla Virtuemart en Magento.
 logo_aggrosoft Software bedrijf wat opereert in het Beierse Duitsland district Rehau.
 logo_wbizz W-bizz levert webdesign en internet toepassingen van eenvoudige websites tot een dynamische internet omgeving. Elke website wordt met Content Management System geleverd zodat uw zelf eenvoudig de website kan beheren.
logo_speedboot  Speedboot Urban Studies, gevestigd te Amsterdam, voor stedenbouwkundig onderzoek en advies.
logo_4pso  4PSO richt zicht op het professionaliseren van projectmanagement door de mens in de verandering centraal te stellen. Gebaseerd op bestaande concepten, eigen(-wijze) inzichten en ervaringen adviseren we over en begeleiden we organisaties en mensen bij de opbouw en inrichting van hun eigen tetraëder.
logo_hakan  Hakan bestaat uit een kleine groep visualisers, animators en editors. Wij zijn gespecialiseerd in moving storyboards en animatics. Elk lid van Hakan is onafhankelijk inzetbaar op zijn eigen specialisatie maar we geloven in de kracht van samenwerking
logo_bcm  BCM Design is een adviesbureau op het gebied van vastgoedcommunicatie, ontwerp en (ver)bouwadvies en consultancy. We zijn een jong dynamisch bedrijf dat is gehuisvest in een bedrijfsverzamelpand te Haren.
 logo_pinokkio Kinderdagverblijf Pinokkio biedt opvang aan kinderen tussen 0 en 13 jaar. Bij Pinokkio staat uw kind centraal. Het allerbelangrijkste is dat uw kind zich veilig voelt en zich door aandacht warm omgeven weet.
logo_repro  Reprocentrum de Jong is de specialist in digitaal printen, belettering, scannen, textieldruk, productveredeling en reproductie tot postale bewerking. Met gebruik van de laatste technieken is niets onmogelijk en altijd in de hoogste kwaliteit.
logo_soluza  Soluza verkoopt softwarelicenties, geeft advies omtrent licentiemodellen van grote software leveranciers, verzorgt licentiebeheer en ondersteunt organisaties bij het inrichten van Software Asset Management.
logo_privazorg  PrivaZorg is een landelijke thuiszorgorganisatie. Bij ons staat de zelfstandigheid van de client voorop. Samen met u maken we een individueel zorgplan. Uw wensen zijn daarbij richtinggevend. De zorgverleners van PrivaZorg zijn goed gemotiveerde professionals.
logo_strijker  Strijker Bouwmachines B.V. is een groothandel met producten voor de bouw, infra en geodesie. Al reeds sinds 1985 levert Strijker producten en diensten aan aannemers door heel Nederland.
logo_bosch  Bosch Glaskunst is opgericht in 1997 door de broers Michel en Yoël van den Bosch. Zij begonnen met het vervaardigen van naamborden en bewegwijzering in glas. Deze naamborden werden aan de consument aangeboden via een dealernetwerk in Nederland en België.
logo_pkp  Stichting projectkompassie heeft tot doel om samen met bedrijven, onderwijsinstellingen, begeleiders en studenten het vak projectmanagement tot een gilde van de 21ste eeuw te maken.
logo_getone 
logo_toolsupport  Toolsupport is een online webwinkel met producten voor de bouw- infra- en lasersector. In tegenstelling tot veel andere "toolshops" beperken wij onze niet tot enkel het elektrisch gereedschap. Bij Toolsupport kunt u terecht voor vrijwel alle producten
logo_vosbanket  Vos Banket is een familiebedrijf dat de afgelopen jaren is uitgegroeid van een regionale leverancier tot een vooraanstaand - landelijk opererend - specialist op het gebied van koek en banket
logo_petslab  Voor originele hondenkleding, hondenspeelgoed en het zelf ontwerpen van je eigen hondenshirt met de keuze uit supercoole prints of eigen teksten! Ook honden rocktees, hondenregenjassen en exclusieve hondenbedden het juiste adres; van chihuahua tot de grote hondenrassen
logo_probo  Als leverancier van professionele producten voor de bouw en infra, heeft PROBO PRODUCTS een uitgebreid productrange (o.a. schroeven, bouwlasers en steenknippers) voor de bouw en infra onder de naam PROBO.
logo_glazennaamborden  Glazennaamborden.nl is dé website voor het online bestellen en ontwerpen van uw eigen glazen naambord.
logo_ver_noord  Zo'n dertig gespecialiseerde bouwbedrijven werken samen in de Vereniging Restauratie Noord. Dankzij hun vakmanschap is het culturele erfgoed van Groningen, Friesland en Drenthe in goede handen. Restauratie Noord wil ervoor zorgen dat de komende jaren voldoende nieuwe vakmensen worden opgeleid.