Profiel


Toonaangevend
IDNO (Internet Diensten & Oplossingen) is sinds 2000 een toonaangevende leverancier van technologisch vooraanstaande managed hosting en webdesign oplossingen. Omdat IDNO zich voornamelijk richt op website ontwikkeling, richt IDNO > webhosting zich alleen maar op webhosting. IDNO > webhosting heeft een bewezen reputatie waarin we onze klanten voorzien van schaalbare en betrouwbare oplossingen. Het steeds investeren in de nieuwste technologieën gecombineerd met het streven naar maximale uptime garanties heeft ervoor gezorgd dat idnohosting garant staat voor flexibele, snelle, veilige en stabiele oplossingen.
Ruim Dienstenaanbod
IDNO > webhosting voorziet zijn klanten van een veelheid van diensten. Hosting van websites, ontwikkeling van websites, e-commerce oplossingen, saas-producten, bedrijfsapplicaties, email, databases, streaming media, virtualisatie, dedicated servers en colocatie. Meestal gaat het hier over bedrijf kritische applicaties die een zeer hoge uptime garantie en snelheid vragen. IDNO > webhosting biedt verschillende niveaus van management diensten en SLA’s aan.
Klantgericht
Wij hanteren een no-nonsense en klantgerichte werkwijze. U bent als opdrachtgever goed in wat u doet en u zoekt een partij die goed is in wat zij doen. Ons doel is om internetoplossingen te bieden die effectief en efficiënt in uw organisatie passen.
Veilig
Het IDNO > webhosting netwerk en datacenter wordt constant up to date gehouden met de laatste nieuwe technologieën en ontwikkelingen betreffende firewalling, Spam-filtering, loadbalancing, antivirus, netwerkbekabeling en design.
Webhosting en Webdesign
Bij ons is uw website in goede handen: IDNO > webhosting.nl is het adres voor webhosting en domeinregistratie, zowel voor zakelijke als particuliere klanten! Bent u op zoek naar professionele website? Bezoek dan onze website www.idno.nl voor meer informatie.