Over IDNO > webhosting


Ongeveer 15 jaar geleden zijn Erik Sekuur en BerD van der Veen hun samenwerking begonnen. Het begon met zo nu en dan een project voor de firma StandAlone, maar al snel bleek dat ze een goed team vormden; Erik, met zijn technische achtergrond in hardware en netwerken, en BerD, die sinds de opkomst van internet al websites ontwerpt. De combinatie van vaardigheden en hun vriendschap legde de stabiele basis van de samenwerking. Na jaren van samenwerking besloten de twee in 2007 de krachten echt te bundelen en werd IDNO opgericht met Erik als CEO en BerD als CTO en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een volwaardig hosting- en internetbedrijf met klanten wereldwijd.

IDNO staat voor Internet Diensten & Oplossingen en die naam dekt de lading volledig. In tijden dat veel internet bedrijven vooral snel rijk wilden worden bleven Erik en BerD achter hun principe staan dat service en support het allerbelangrijkste is. Die instelling heeft zich bewezen in de grote constante klantenkring die ze inmiddels hebben opgebouwd, met veel van deze klanten werken ze al vanaf het begin samen. Dit bleef ook internationaal niet onopgemerkt, vanuit het buitenland weten veel mensen hen te vinden, niet in de laatste plaats omdat IDNO in staat is de meeste klanten in hun eigen taal te bedienen. Vandaag de dag heeft IDNO een groot klantenbestand en een enorm internationaal netwerk die zij ook telkens weer inzetten voor hun klanten als daar vraag naar is.

Erik en BerD bleven alle internet ontwikkelingen op de voet volgen, naast hun core-business houden ze zich bezig met de ontwikkeling van software applicaties, mobiele websites en apps. IDNO blijft vernieuwen en ontwikkelen. In een branche die zo snel groeit moet je steeds voorop kunnen lopen met de laatste ontwikkelingen. IDNO doet dit op twee manieren; door hun eigen gedrevenheid en de samenwerking met andere bedrijven die op dezelfde wijze bij hun vak betrokken zijn.